Modern, Elegant, De neuitat

Magnificus Plaza a luat ființă din dorința de a aduce un plus de eleganță și rafinament momentelor cu adevărat importante din viață. Cu o vastă experiență și cu o largă gamă de servicii, vă punem la dispoziție un spațiu complex de 2 saloane: Salon PRINCE cu o capacitate de 100-140 de locuri și Salon KING de 300-540 locuri, special concepute pentru evenimente ce denotă lux și rafinament.

_8102146

SERVICII IREPROȘABILE

Un eveniment deosebit este întotdeauna definit prin strălucire, eleganță și bun gust. Pentru a vă bucura din plin de aceste momente unice, Magnificus Plaza vă oferă servicii complete pentru orice tip de eveniment: bucătari și chelneri la dispoziția dumneavoastră, meniu complet în funcție de preferințe, servicii de bartending, decorațiuni sală adaptate evenimentului, aranjamente florale, sonorizare, lumini, Candy bar, limuzină, valet parking etc.

_8102124

OBIECTIVE ȘI VALORI

Valorile care ne caracterizează sunt: calitatea, profesionalismul și pasiunea pentru ceea ce facem. Experiența Magnificus Plaza  este menită să te introducă într-o atmosferă în care creativitatea și amabilitatea echipei noastre reușește să îndeplinească toate dorințele tale.

mireasa_low

Eveniment Nuntă

Primul pas l-ați făcut în momentul în care ați spus DA unei vieți împreună, al doilea pas este celebrarea începutului unui nou drum, alături de persoanele dragi vouă într-un cadru de poveste. Având 2 saloane, suntem pregătiți pentru evenimente începând de la 100 până la 540 de invitați.

botez

Eveniment de botez

Fie că iți dorești o petrecere de botez, cu un număr mare de invitați sau într-un cadru intim, Magnificus Plaza este alături de tine pentru a transforma această ocazie într-o experiență de neuitat.  Și pentru că botezul copilului tău este un moment unic în viață, îți oferim condiții de lux pentru organizarea acestui tip de eveniment, în cele două saloane, KING și PRINCE.

f

Evenimente Corporate

Întruniri, conferințe, petreceri corporate – totul se va desfășura într-o atmosferă ce denotă încredere și identitate proprie. Excelăm constant și astfel organizăm evenimente private la cele mai ridicate standarde, care să respecte toate etichetele de business, fie că vorbim de o petrecere sau de o întâlnire formală.