SALON KING

SALON KING

Salonul King vă oferă o capacitate de 450 locuri, 560 standing și 850 MP suprafață utilă, fiind conceput pentru a se impune prin noblețe și totodată pentru a asigura confort și buna dispoziție a tuturor celor care îi trec pragul.

Rafinamentul detaliilor se dezvăluie prin materialele folosite, fabricate în Italia: elemente de piatră naturală, materiale organice, buchete florale, bronz, cupru, țesături și lemn. Mochetele elegante, tapetul lucrat manual și candelabrele impunătoare sunt personalizate pentru Magnificus Plaza.

Luminile proiectate de cele 12 moving head-uri pe suprafața pardoselii și a pereților tapițați au fost special gândite pentru a crea efecte fabuloase care amplifică fastul evenimentelor.

Scaunele și mesele din lemn masiv, învelite în tapițerii lucrate manual sunt în ton cu efectele florale și cu decorul floral care domină atmosfera sălii.

Cele mai reușite evenimente, se desfășoară mereu într-un cadru și un spațiu pe măsură! Departe de agitația orașului, Salonul King din cadrul Magnificus Plaza, vă asigură o atmosferă plăcută, ideală pentru cele mai speciale evenimente din viața dumneavoastră.

  • R11-min
    SALON KING
  • candy_bar
    CANDY BAR
  • bar
    COCKTAIL BAR
previous arrow
next arrow
Slider